Behandlinger
BehandlingerBestil tid

Zoneterapi

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det hænge sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Massage

 Den form for meridianmassage jeg giver, er en rolig, afstressende og afbalancerende behandling. Den er sammensat ud fra principperne fra Nordlys grundmassage, med fokus på triggerpunkterne og afbalancering af kroppen med hjælp fra de organrelaterede muskler. Jeg giver også massage til akutte problemer.

Akupunktur

Akupunkturen bruger jeg ofte som en hjælp ved akutte problemer eller som en ekstra hjælp ved massagen og zoneterapien. Jeg giver også øreakupunktur til smertebehandling. Fordi øreakupunkturen benytter nervesystemet, er den lynhurtig og virkningen er øjeblikkelig.

Nada

NADA er en behandlingsform der giver ro i kroppen og stopper tankemylder. Det er en meget effektiv behandling, der både kan bruges alene eller som supplement til andre behandlingsformer, alternativt eller medicinsk.

Om behandlingerne

Når du modtager en behandling hos mig, har du mulighed for at høre musik. Jeg bruger Musicure af Niels Eje. Du kan høre musikken på musicure.dk og finde ud af hvilken CD der passer til dig og ellers bruger vi dagens CD 🙂

Jeg bruger ren mandelolie til at massere med. Mandelolie er den ideelle grundolie til massage p.g.a. oliens store indhold af linolsyre. Olien virker blødgørende og regenererende på hudcellerne.

Derfor er det en god ide at bade inden du kommer til en behandling og undlade at bruge bodylotion eller andet på huden. Du kan efter behandlingen lade olien blive på din krop så længe du ønsker det. Det er kun godt for din hud.

Til akupunktur behandlingen bruger jeg Seirin-nåle, som siges at være verdens bedste engangsnål. Nålen har plastikhåndtag og stålklinge, med en meget fint sleben spids.

Nålene ligger enkeltvis pakket, det sikrer den optimale kvalitet, og det optimale indstik som Seirinnålene er verdenskendte for. Nålenes skarphed, uden at være skærende, giver et godt indstik og du oplever en god penetration af huden.

Online booking

Kontakt mig

Hedevangen 41, 6670 Holsted
Telefon 23 20 11 15 

Til personfølsomme oplysninger benyt: susanneravn@protonmail.com

 

Telefontid hverdage 7:30 - 8:00

Jeg tager ikke telefonen når jeg behandler, men du kan indtale dit navn og nummer, så kontakter jeg dig.