Massage

Den form for massage jeg giver, er en rolig, afstressende og afbalancerende meridianbehandling som kan ses som en form for akupressur.
Det er en meridianmassage men fokus på triggerpunkterne.

Muskler

Jeg løsner og behandler muskelproblemerne ud fra teorien om De organrelaterede muskler og deres forbindelser til hinanden. Jeg arbejder også ud fra musklernes indbyrdes spændingsforhold igennem teorien om De Fem Elementer og deres kommunikation via deres vedhæftninger, bindevævet og teorien om muskelkæderne.

Sammen

Via samarbejdet med musklerne, meridianbanerne og det du og kroppen fortæller mig, kan vi sammen finde årsagen og dermed løsningen på problemerne.

Behandlingen

 

Sports- og akut skader arbejder jeg også med. I de tilfælde har jeg rigtig god erfaring med at behandle med zoneterapi og/eller akupunktur sammen med massagen. Sportsskadezoneterapi giver mulighed for at komme meget tæt på skaderne via foden og at behandle på steder der ville være for smertefulde heller væskefyldte til at der kan masseres direkte på området.

Massage giver øget velvære og virker afspændende både fysisk og psykisk.
Gennem massage forbedrer man blodcirkulationen, afslapper muskulaturen og stimulerer lymfesystemet, så vævet drænes for affaldsstoffer.

Muskelinfiltrationer og spændingshovedpine er ofte et led i en “ond cirkel”, hvor smerter og ømhed får personen til at spænde yderligere. Derfor er det vigtigt at fremkalde en effektiv afspænding, som kan bryde den onde cirkel, – og her er massagen effektiv.

Forskning viser at massage også hjælper på stress og psykiske lidelser. Hormonet oxytocin bliver frigivet ved massagen, hormonet virker beroligende, sænker blodtrykket og sænker stresshormonet kortisol. Hvis vi har for meget kortisol i kroppen kan vi have svært ved at sove, det kan give uro i kroppen og nedsætte vores immunforsvar. Lykkehormonerne serotonin og dopamin som øger vores glæde og hæmmer angst og irritabilitet bliver frigivet under massagen.

Jeg bruger ren mandelolie til at massere med. Mandelolie er den ideelle grundolie til massage p.g.a. oliens store indhold af linolsyre. Olien virker blødgørende og regenererende på hudcellerne. Derfor er det en god ide at bade inden du kommer til en behandling og undlade at bruge bodylotion eller andet på huden. Du kan efter behandlingen lade olien blive på din krop så længe du ønsker det. Det er kun godt for din hud.

Online booking

Kontakt mig

Hedevangen 41, 6670 Holsted
Telefon 23 20 11 15 

Til personfølsomme oplysninger benyt: susanneravn@protonmail.com

 

Telefontid hverdage 7:30 - 8:00

Jeg tager ikke telefonen når jeg behandler, men du kan indtale dit navn og nummer, så kontakter jeg dig.