Artikler og udtalelser

Herunder finder du nogle artikler, der omhandler Susannes Zoneterapi

Sara bruger Zoneterapi for at blive klar til VM

Vores fagblad Zoneterapeuten har skrevet om Saras behandling hos mig og hvordan det hjælper hende i forbindelse med hendes træning frem mod VM ??
Tak for at du vil dele dine oplevelser med os alle Sara.

LÆS HELE ARTIKLEN

 

Susanne Ravn. Ny landsformand for Danske Terapeuter. fra Jv.dk 29. marts 2022.

Foden har kontakten til resten af kroppen fra ugeavisen 1. juli 2013

Jydske Vestkysten, 10. marts 2005: Blåt stempel til zoneterapi. RAB registering.

JydskeVestkysten, 11 marts 2001

Et lille hverdagsmirakel.

– Susanne Ravn har åbnet klinik i Holsted St.

 

Ugeavisen, maj 2017

Hjælp mod smerter.

JydskeVestkysten, 12 januar 2011

Vi vil ikke finde os i at nøjes og kun at leve halvt.

Fødselsdag: Det er nu ti år siden, massør, zoneterapeut og akupunktør Susanne Ravn åbnede klinik i Holsted.

JydskeVestkysten, 15 august 2008

Hun stikker i dig med et smil

Susanne Ravn har netop bestået eksamen som akupunktør, men fortsætter også med zoneterapi og massage.

Ugeavisen. 18 januar 2011

Gør det ondt i ryggen eller måske en arm? Jamen så hedder løsningen måske Susanne Ravn

Udbytte af FDZ-kursus i fertilitet problemer

Artiklen var i bladet Zoneterapeuten dec 2016

 
Susanne Ravn, Holsted. Zoneterapeut fra Varde i 2000, massør og akupunktør, 43 år.

Jeg er med for at få opsummeret, hvad vi kan med zoneterapi. Vi skal huske at være tro mod det, vi kommer fra. Jeg er også massør og akupunktør og kan være tilbøjelig til at synes, at det nye er mest spændende, men vi skal huske det fantastiske og utroligt stærke redskab, vi har i zoneterapien. Få de gamle dyder og systemer på plads. Jo flere teknikker, man lærer, jo flere vinkler kan man angribe fra, og jo mere man ved, jo mere spændende bliver de svære opgaver også. Jeg elsker at sidde og nørde med de sager, hvor der ikke er en åbenlys årsag.

Jeg begynder med det mest indlysende, og her er samtalen vigtig, for hvad jeg tror, der er basisviden for en kommende gravid, kan være et emne, som de intet kender til eller har tænkt på. Men mange har ubalancer, så derfor har jeg gennem tiden bygget på, og fået en bred viden til at behandle mere specielle ting, hvor vi ikke lige kan finde en indlysende årsag. Specialopgaver er det mest spændende, så det passer mig godt.

Vi giver dem ro og tid.

Som zoneterapeuter har vi både tiden og én til én-kontakt, så vi kan snakke om årsagerne til problemerne eller hjælpe klienterne med at få skrevet en ny livshistorie, hvis de må erkende, at ønsket om et barn ikke bliver opfyldt. Vi kan jo være den første, der giver dem roen og tiden, så de kan mærke efter og finde ud af hvad så … Hvis jeg ikke skal være mor, hvad er jeg så?

En del gravide har fået behandling gennem tiden mod gener som f.eks. bækkenløsning, kvalme, smerter i kroppen, svimmelhed og psykisk ubalance. Der er kvinder, som ikke kan være i det. Mange er bekymrede. De har måske drukket alkohol, før de vidste, at de var gravide eller har siddet ved siden af en, der røg. Mange har en app og kan se uge for uge, hvordan fosteret udvikler sig og følger nøje med. Især dem over 30 år er bekymrede. Det er også dem, jeg ofte møder i klinikken, fordi tiden rammer dem. Det er vigtigt, at vi husker at spørge dem, om de har været ved læge, for tiden løber, og måske er der fysiske årsager, måske er der tale om sammenvoksede æggeledere, PCOS, eller andet og så kan vi jo samarbejde med det, som lægerne tilbyder.

Generelt har mange brug for rådgivning og en god gang zoneterapi, de har svært ved at mærke sig selv. Min erfaring er, at mange har brug for den beroligende samtale og at komme ned i deres krop. Prøve om de kan finde deres mavefornemmelse igen – den får de nemlig brug for, når de står med barnet i deres arme.

-I vores samfund er der så mange skrækhistorier og så meget, vi kan bekymre os om, og det gælder også for de gravide. Mange af dem har brug for hjælp til at kunne være i graviditeten og egen krop, mener Susanne Ravn

Det er dejligt, at FDZ tager et emne op og laver kurser og pressemateriale – jeg føler mig forkælet og godt hjulpet.

| ZONETERAPI OG FERTILITET – INSPIRATION |

En hilsen fra en glad og gravid PCOS pige
I 2013 fik jeg konstateret PCOS. Jeg fandt ud af det da min mand og jeg havde besluttet at vi var klar til at blive forældre, månederne gik og intet skete, mine menstruationer blev væk, mere kropshår dukkede op, vægten steg gradvis og mere uren hud indtrådte. Uvidende om hvad der skete i min krop tog vi til lægen efter 1 års forsøg på at blive gravid, og bad om hjælp.

Vi fik taget en masse prøver ved egen læge og min mand afleverede en sædprøve. Alt blev analyseret og der var ikke noget at se på prøverne. Jeg havde fine tal i blodprøverne og den gynækologiske del var også i orden.
Min mand fik svar på hans sædprøve og den var tip top.
Lægen sendte os videre til en gynækolog i Kolding, hun scannede mig og kunne med det samme fortælle at grunden til at jeg ikke blev gravid var fordi jeg havde PCOS, en masse æggeblære var at se på begge æggestokke og jeg blev sat på p-piller, simpelthen for at provokere en menstruation så videre behandling kunne ske derfra.

Jeg kom på Metformin, Parlodel, Pergotime og Pregnyl.

Metformin er tabletter der bruges til at kontrollere din sukkersyge, hvis motion, vægttab og kostændringer ikke er tilstrækkeligt. Metformin virker bl.a. ved at øge forbrændingen af sukker i dine muskler og øge følsomheden overfor insulin i dine celler. Derudover kan behandlingen hjælpe med at sænke det dårlige kolesterol i blodet og hæve det gode kolesterol.

Pardlodel – Kvinder med ubehandlet hyperprolaktinæmi kan sædvanligvis ikke blive gravide. Uønsket barnløshed er netop et vigtig tegn på hyperprolaktinæmi. Behandlingen med medicin (dopamin-agonister) er i de fleste tilfælde effektiv med hensyn til at opnå graviditet.

Pergotime (Clomifen) 2 tabletter dagligt fra cyklusdag 2-5. Tabletterne tages i 5 dage. Clomifen bevirker at kvinden producere mere FSH/ follikel stimulerende hormon end normalt og derved modnes flere æg.

Pregnyl. Denne indsprøjtning gør at du får ægløsning 37-42 timer senere.

5 måneder med disse hjælpemidler lykkes det os at blive gravide og vi fik en sund og rask datter i januar 2015.

I 2016 startede jeg til zoneterapi/massage ved Susanne Ravn i Holsted både for velvær men også fordi vi drømte om et barn mere. Ligsom sidst er menstruationerne udeblevet siden vi fik vores datter, så velvidende om at det nok var PCO der spillede ind, var prævention ikke en del af vores liv.
Susanne går igen med Zoneterapien og så sker det, jeg får menstruation for første gang uden hormoner eller anden form for hjælpemidler blot 4 uger efter vores første møde med Susannes kyndige hænder.

Jeg var lykkelig, for kunne det virkelig passe at der ikke skulle mere til.

Efter 7 måneder med forholdsvis regelmæssige menstruationer var jeg stadig ikke blevet gravid på naturligvis og vi måtte søge lidt ekstra hjælp.
Forskellen denne gang var bare at jeg allerrede var i cyklus.
Jeg havde stadig PCOS kunne hun se på scanningen, så jeg blev sat på de samme hormoner igen, dog ikke Parlodel da det viste sig ikke at være til gavn for mig denne gang.
Efter første forsøg var den der og jeg testede positiv og nu venter vi os et barn mere.

Jeg er helt sikker på at Zoneterapien har hjulpet mig til hurtigere at tage imod og til ikke at skulle igennem et langt psykisk tærende forløb igen.
Jeg kan kun anbefale Zoneterapi til andre.

MVH
En meget taknemlg kvinde.

Online booking

Kontakt mig

Hedevangen 41, 6670 Holsted
Telefon 23 20 11 15 

Til personfølsomme oplysninger benyt: susanneravn@protonmail.com

 

Telefontid hverdage 7:30 - 8:00

Jeg tager ikke telefonen når jeg behandler, men du kan indtale dit navn og nummer, så kontakter jeg dig.